belaji s Amerikom

Pošto sam pitanja na ovu temu dobivala više puta… evo odgovora.

Ima tamo negdje jedan (načelno) čovjek, zovu ga Bil GejC. To vam je onaj za kojeg kažu da ima veliki mozak… i još veći novčanik. Eh, on je jedan od ljudi koji financiraju globalno vakciniranje djece, a koje je pod nadzorom WHO-a. Njegova, očito slabo poznata, izjava je da vakcina, između ostalog, služi za kontrolu broja stanovništva na Zemlji. Neželjene reakcije koje se javljaju točno kod određenog broja rođenih i vakciniranih nisu slučajne. U biti se točno zna koje dijete, gdje i kad će biti… u ulozi kolateralne štete zbog ‘općeg dobra’. Djeca su ovim ljudima samo i isključivo broj. Statistika.

Dakle, od vakcina(cije) imamo određenu korist, ali ona ne služi samo tim ciljevima. Za ove koji će reći da to nisu učili u školi, vjerujte mi… ja sam insajder na neki način. Znam kako nas odgajaju da (ne) gledamo na te stvari. Znam i šta rade da nas spriječe da uopće pomislimo drugačije. Tako da… obrazovni sustav nije nikakvo mjerilo…

Kakve veze ima Amerika s ovim? Eh, AmerikaNSTVO je postalo više ideologija, nego nacionalna pripadnost. Oni hoće da kontroliraju svijet. Zato i pojam cionizma, koji je također isključivo u službi kontrole teritorija (nek’ priča tko šta hoće, ali to je tako), ide odmah uz Ameriku.

Amerika je tvornica zla. WHO i sve ostale organizacije su samo neki od oblika američke vojske.

Ah-aaa, oni cijelu planetu oslobađaju… energenata, života i tako tih sitnica… uostalom, šta će ljudima to?

Znate li uopće zašto su muslimani najviše na udaru oslobađanja? Mi se ne prilagođavamo njihovim standardima. Mi, muslimani, razmišljamo. Ako nam Bog nije zabranio to, tko je Amerika da to učini? Mi smo razumom obdareni i ne treba nam da nas (od njega) oslobađaju. Njima je to neshvatljivo. Zato nas bombardiraju.

Da nas mogu osloboditi razuma, oslobađanje energenata na našim područjima bi bilo a pis of kejk. Uostalom, Saudijska Arabija je čist primjer toga. Sreća pa nas ima na cijelom svijetu, a ne samo tamo. :)))

A što se tiče homoseksualizma… Na početku sam navela da WHO kontrolira vakcinaciju. ISTA ta organizacija koja ubija djecu zato što je teže veću populaciju kontrolirati, je skinula homoseksualizam sa liste psiho-oboljenja. Po američkim instrukcijama, naravno.

Spominjem ovo ponovo samo zato da povežete stvari.

Zar nije lakše pustiti bolest, KOJA ONEMOGUĆAVA REPRODUKCIJU, da hara svijetom, usput ju promovirajući kao kul stvar i nešto što ako ne poštuješ , nisi tolerantan, napadaš na ljudska prava, na ljubav…(joj hahah ovo za ljubav mi je bilo najjače… hahahaha) nego proizvoditi, distribuirati i aplicirati vakcine koje imaju isti cilj?

Eto. Moj problem je što je Amerikanstvo zarobilo vaše mozgove. Žao mi je da živite u zabludi, da ne znate u kakvom ste svijetu… Žao mi je da mislite da je hidžab terorizam, a gole si*e i gu*ice soboda izražavanja. Žao mi je da odgajate djecu u takvim zabludama. Žao mi je da vam tinejdžerke hodaju sa trbusima do zuba, i da se vi osjećate krivima što im niste dali dovoljno prostora, jer da jeste “ne bi se to desilo”… jel de? Tako su vas učili.

Obrazovni sustav nije mjerilo. I to mi je od svega najžalije.

To je to… mimo toga nemam problema sa tim kontinentom.

One thought on “belaji s Amerikom

  1. Pingback: To je to | RA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *